RI-Opac Suche | Treffer: 1827 |
Suchergebnisse
Deskriptoren: Corriente Córdoba, Federico (1940-) • Ernährung
1 | All That Glitters: Chaucer's Pardoner, Safrounen , and Culinary Deception Fumo, Jamie Claire. |
4 | Domination culturelle à l'antique et innutrition culturelle Bouineau, Jacques [Hrsg.]. |
5 | Los banquetes funerarios en la Galicia medieval: mentalidad, sociedad y pervivencia en las fiestas de la muerte Sánchez Sánchez, Xosé Manuel. |
7 | From Carnival to Cockaigne. Banquet and Gaster as Humanist Anti-Heroes in Early Modern France Tomasik, Timothy Joseph. |
8 | The earliest English culinary recipes: dietary advice in Old English medical texts Banham, Debby. |
9 | Ochsen, Zimt und Bratwurstduft: ein kulturgeschichtlicher Streifzug durch Nürnbergs kulinarische Vergangenheit Mayer, Wolfgang. |
11 | A Lost Gastronomic Paradise in Baldassarre da Fossombrone's Menzoniero overamente Bosadrello (1475) Ribani, Filippo. |
12 | Publicly Luxurious. Banqueting Women on Tombstones in Roman Britain Hamelink, Anique. |
13 | Medicina e intercambio cultural en el siglo XVI. El Banquete de nobles caballeros de Luis Lobera de Ávila en Alemania Gernert, Folke. |
18 | Ochsen, Zimt und Bratwurstduft: Ein kulturgeschichtlicher Streifzug durch Nürnbergs kulinarische Vergangenheit Mayer, Wolfgang. |
19 | Rituals in Slavic pre-Christian religion: festivals, banqueting, and divination Alvarez-Pedrosa Núñez, Juan Antonio • Santos Marinas, Enrique. |
20 | Gastronomía medieval en Murcia. Ibn Razin al-Tugibi Galiana, Ismael • Larrosa, Pachi. |
RI-Opac Suche | Treffer: 1827 |